Faceți căutări pe acest blog

Jocul educativ “Europa Contează – o chestiune de valori”

CPESC deține în colecțiile sale jocul offline “Europa Contează – o chestiune de valori” care reprezintă un joc educativ și totodată distractiv. Acest joc se bucură de o popularitate mare în rândul utilizatorilor BNRM.

Deseori, CPESC utilizează jocul offline “Europa Contează – o chestiune de valori” ca o metodă interactivă în diverse forme de activități: lecții, instruri, discuții publice, ore de dialog pe care le desfășoară în sala de lectură CPESC în cadrul diferitor evenimente, în special, acestea au avut loc în contextul evenimentelor petrecute în ultimii ani de activitate: Nocturna Bibliotecilor, Ziua Ușilor deschise și Salonul Internațional de Carte.

Jocul educativ “Europa Contează – o chestiune de valori” îi învață pe elevi valorile comune ale Europei: libertatea de exprimare, un sistem echitabil de justiție, egalitatea între genuri, abolirea pedepsei cu moartea, alegeri libere, diversitate/nediscriminare.

Acest joc permite unei clase să se angajeze într-o activitate recreațională comună, în același timp oferind posibilitatea reflectării asupra valorilor de bază care permit oamenilor să trăiască împreună în societate. 

Jocul se adresează elevilor cu vârsta cuprinsă între 8-12 ani dar din experiența noastră anterioară, menționăm că jocul trezește interes sporit și provoacă discuții aprinse la studenti si la adulti. In joc pot participa de la 2 până la 6 echipe.

Jocul este disponibil in versiunea PDF https://rm.coe.int/jeu-europe-booklet-web-ron/16808cd77e
 si aplicație offline  web.   
(zip archive, no installation, multilingual. Firefox only. Windows: unzip it and double-click on PLAY.bat, or open index.html with Firefox. Mac/Linux: open index.html with Firefox.)http://rm.coe.int/desktop-game-europe-20180429-ces-deu-eng-esp-fra-ell-ita-cnr-mkd-pol-r/16808cc8a1

Acum, jocul este disponibil și online, Puteti sa verificati și testati  cunoștințele dvs.





Demonstrare





Accesați jocul aici Jocul educativ “Europa Contează – o chestiune de valori”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cautare in

Traduceti