Faceți căutări pe acest blog

Descarcati publicatiile UE in format electronic pentru telefoane inteligente si tablete !

Cărțile electronice  - Cărțile electronice  sunt oferite în format .epub. Formatul .epub este un format de carte electronică (e-book) deschis pe care îl puteți citi pe orice dispozitiv, cu condiția să aveți instalat programul corespunzător.

Telefoane inteligente și tablete - Descărcați o aplicație de citire din platforma de aplicații pe care o utilizați de obicei. Există multe aplicații gratuite de citire cărților electronice.


Computere personale - Instalați un program de citire a cărților electronice sau un program de completare (add-on) pentru browser. Multe dintre acestea sunt gratuite.

Dispozitive e-reader - Este posibil să fie necesară conversia fișierelor .epub în format mobi. Consultați manualul dispozitivului dvs. pentru instrucțiuni legate de citire sau de conversie.


Versiuni consolidate ale Tratatului privind UE Europeană și Tratatului privind funcționarea UE

Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene 


CoverpagePrezenta carte electronică conține versiunile consolidate ale Tratatului privind Uniunea Europeană și Tratatului privind funcționarea Uniunii Europene, precum și a protocoalelor și a anexelor la acestea, astfel cum au fost modificate prin Tratatul de la Lisabona, care a intrat în vigoare în decembrie 2009. Cartea conține, de asemenea, Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene care are valoare juridică egală cu cea a tratatelor. Prezenta carte electronică reprezintă o versiune actualizată a ediției tipărite în 2010.
  Anul : 2012
 ISBN : 978-92-824-3625-7
 Descărcare ePub (ROM)
 Versiuni lingvistice disponibile : |EN |FR |









 Versiunea consolidată a Tratatului de instituire a Comunității Europene a Energiei Atomice

Această carte electronică conține versiunea consolidată a Tratatului de instituire a Comunității Europene a Energiei Atomice (Euratom), precum și anexele și protocoalele la acest tratat, în care au fost integrate modificările aduse de Tratatul de la Lisabona, care a intrat în vigoare în decembrie 2009.

Anul : 2012
ISBN : 978-92-824-3602-8
Descărcare ePub (ROM)
Versiuni lingvistice disponibile : |EN |FR
  

Vezi de asemenea 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cautare in

Traduceti