Faceți căutări pe acest blog

Prezentarea oportunitatilor de studii la Stockholm School of Economics din Riga



Oportunitati de studii gratis la Stockholm School of Economics din Riga pentru studentii moldoveni . Acest privilegiu se acordă potențialilor studenți din Moldova. Grantul oferit de Guvernul suedez în valoare de 30 000 de euro acoperă taxa de școlarizare pe timp de trei ani, cazarea în căminul SSE Riga și o bursă lunară de 200 de euro pentru cheltuieli secundare.

Fiind în topul celor mai bune școli de business din Europa, după ratingul creat de Financial Times, Stockholm School of Economics oferă atât studii în domeniul economiei, cât și în cel al businessului.

Sistemul de predare este unul modular, ceea ce presupune faptul că maximum două cursuri decurg concomitent, pentru ca materia parcursă să fie asimilată cât mai eficient.

Programul de studiu este dinamic și se bazează pe aplicarea teoriei în practică. Studenții din anul I și II trebuie să completeze un stagiu de practică cu termenul de patru-cinci săptămâni și, respectiv, șase-opt săptămâni în companiile-partenere ale universității.


Prezentarea s-a desfasurat la data de 05.02.2016 la Centrul pro-European de servicii si comunicare 

















Desprece s-a vorbit la prezentarea Stockholm School of Economics in Riga

1. Informatii generale despre universitate (data infiintarii, numarul de personae acceptate anual etc.)
2. Guvernul Suediei ofera annual 8 burse pentru moldoveni care acopera in totalitate costurile pentru invatatura, traiul in camin + 200 euro peluna
3. Aplicarea se face in 3 etape (I. online – admission.sseriga.edu, II. Testele de admitere – matematica, engleza, logica, III. Interviul – interviul cu rectorul si cineva din staff)
4. Toate testele de admitere si interviul au loc in Moldova
5. Deadline-ul aplicarii  -  8 aprilie
6. Informatii despre ce contin testele de admitere + ce informative trebuie de intordus in aplicare si scrisoarea de motivare
7. Oportunitatile unice pe care le ofera SSE Riga  - 11 organizatii, evenimente de networking, interniship-uri si jumatate de semestru schimb de experienta la dorinta)
8. Informatie despre camin si traiul in Riga (preturile, conditiile, clima etc.)
9. Viata de student in SSE Riga (cantitatea de lucru, relatiile cu profesori is iadministratia, testele si examenele, sistemul de notare, sistemul modular de invatare)

Mai mult
  • Evenimentul pe facebook: https://www.facebook.com/events/187968871563313/
  • Site-ul universitatii: http://www.sseriga.edu/en/
  • Site-ul aplicarii: https://admission.sseriga.edu/

Un comentariu:

Cautare in

Traduceti