Faceți căutări pe acest blog

Explorează gusturile Europei

Cartea gustului: Explorarea gusturilor Europei=Taste book: Explore the tastes of Europe/ . - Luxemburg., 2015. - 71 p. 
Disponibil la :https://publications.europa.eu/ro/publication-detail/-/publication/b0fe9d8a-795d-4ca6-9393-7ce01f453d2f
 
Amestecul diverselor culturi, tradiții și climate ale Europei a dat naștere la o gamă unică de produse care acoperă gama întreagă de alimente.De la carne la fructe, de la ierburi la vin, există mii de produse pe care sîntemmîndri să le numim ale noastre. Tehnicile pot fi adesea să-și tragă originea din adîncuri de secole cînd metodele au fost transmise din generație în generație, asigurându-se ca acestea să rămînă de cel mai înalt nivel, iar calitatea nicînd să nu diminueze.

Pasiunea autorilor pentru alimente s-a reflectat și asupra unui portofoliu impresionant de feluri de mîncare și bucătării.Simple farfurii cu foarte puține ingrediente și nevoia de intervenție minimă pot fi produse cu eforturi minime.Totuși, arome îndrăznețe și condimente neobișnuite de asemenea pot duce la inspirație pentru afaceri gastronomice mai aventuroase.În acest sens, autorii publicaţii speră să deschidă apetitul gurmanzilor şi îi invită să exploreze şi să înveţe din toate ce poate să ofere Europa.

Fiecare rețetă este centrată pe un produs, care este în primul rînd explorat în contextul său european înainte ca să fie stabilit pas cu pas felul de mîncare.

Deci, delectați-vă de bucatele favorite tradiționale sau, de ce nu, mergeți la ceva un pic mai avangard?


Vezi de asemenea :

H.2.1/2006 CU Cultures culinaires d'Europe : identité, diversité et dialogue / Conseil de l'Europe. Direction générale de l'éducation, de la culture et du patrimoine, de la jeunesse et du sport. - Strasbourg : Conseil de l'Europe, 2006. - 526 p. : ill.- 92-871-5783-9

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cautare in

Traduceti