Faceți căutări pe acest blog

e-publicatii: Europa Creativă

descarcati
„Europa Creativă”, ce avantaje am? Un ghid pentru profesioniștii din domeniile audiovizualului și culturii . - Luxemburg, 2014. - 52 p.

Uniunea Europeană investește 1,46 miliarde de euro în domeniul audiovizualului și al culturii prin intermediul programului „Europa Creativă” (2014-2020), care înlocuiește programele anterioare Cultura și MEDIA ale Uniunii Europene. Dacă sunteți o organizație culturală sau audiovizuală, atunci această broșură vă poate spune ce avantaje aveți. Veți găsi informații esențiale cu privire la oportunitățile de finanțare disponibile în cadrul programului „Europa Creativă” și veți afla despre noul sprijin acordat organizațiilor audiovizuale și culturale pentru accesarea împrumuturilor. Există și o secțiune despre premiile „Europa Creativă” pentru literatură, arhitectură contemporană, patrimoniu cultural, muzică și cinematografie, precum și despre acțiunile speciale care include „Capitalele europene ale culturii” și Marca patrimoniului european. Sperăm ca acesta să fie începutul unei noi și incitante aventuri în cadrul programului „Europa Creativă”! 

 
Descarcati
Europa creativă ;Programul Uniunii Europene pentru sectoarele culturale şi creative, 2014-2020: Pliant. - 2014. - 4 p.
Programul:
  • Protejează și promovează diversitatea culturală și lingvistică europeană și stimulează bogăția culturală a Europei. 
  • Contribuie la obiectivele europene pentru o creștere economică inteligentă, durabilă și incluzivă. Sprijină adaptarea sectoarelor culturale și creative la era digitală și la globalizare.
  • Oferă deschidere către noi oportunități, piețe și categorii de public internaționale.
  • Se bazează pe succesul programelor MEDIA, MEDIA Mundus și Cultura



Mai mult
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cautare in

Traduceti