Faceți căutări pe acest blog

CoE: Intrări noi - Linii directorii pentru furnizorii de servicii Internet privind drepturile omului


DESCARCATI
342.7 / L-75 III- 128288
M1.4/2016/LI
Linii directorii pentru furnizorii de servicii Internet privind drepturile omului [Text tipărit] : Elaborate de Consiliul Europei în colaborare cu Asociaţia Europeană a Furnizorilor de Sevicii Internet (EuroISPA) / Consiliul Europei, Asociaţia Europeană a Furnizorilor de Sevicii Internet (EuroISPA) . ─ Chișinău : Consiliul Europei, 2016. - 23 p.

ISBN: 978-9975-97-204-1

Disponibil : https://rm.coe.int/16806ff6e6

Elaborate de Consiliul Europei, în strânsă cooperare cu Asociația Europeană a Furnizorilor de Servicii Internet (EuroISPA), aceste orientări
oferă repere pentru furnizorii de servicii Internet (ISP) privind drepturile omului. Subliniind totodată importanța ISP-urilor în furnizarea serviciilor-cheie pentru utilizatorul de Internet, cum ar fi serviciile de acces, e-mail sau conținut, acestea vizează siguranța utilizatorilor și dreptul lor la viața privată și la libertatea de exprimare. Prevederile ghidului insistă asupra faptului că furnizorii trebuie să conștientizeze impactul pe care îl poate avea activitatea lor asupra drepturilor omului.
Pentru mai multe informații cu privire la activitățile Consiliului Europei și EuroISPA: www.coe.int · www.euroispa.org 

Guvernele, sectorul privat și alţi actori au datoria de a respecta drepturile omului atât în mediul off -line cât şi în cel on-line. Vom munci împreună pentru aplicarea prevederilor acestui Ghid și asigurarea accesului la căi efi ciente de atac utilizatorilor de Internet, atunci când se consideră că drepturile lor au fost restricţionate sau încălcate.
Thorbjørn JAGLAND, Secretarul General al Consiliului Europe




Mai mult

RESURSE CoE



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cautare in

Traduceti