Faceți căutări pe acest blog

Sportul testează diversitatea: Expoziţie

La 3 iulie 2016, în timpul ultimului sfert de finală a Campionatului de fotbel EURO 2016, Consiliul Europei a dat lovitura cu o nouă convenţie internaţională destinată să asigure ca meciurile de fotbal şi alte manifestaţii sportive să se desfăşoare într-un mediu sigur şi primitor pentru toţi. Republica Moldova este printre cele 14 state semnatare ale Convenţiei.

Cu această ocazie, Centrul Pro-European  a inaugurat o expoziţie de publicaţii  în domeniul sportului întitulată "Sportul testează diversitatea" care prezintă cele mai importante realizări ale Consiliului Europei.care au scopul de a consolida rolul important al sportului în promovarea diversităţii, integrării sociale, toleranţei şi înţelegerii interculturale. 

În centrul Expoziţi se află Convenţia Consiliului Europei privind abordarea integrată a securităţii, siguranţei şi serviciilor în timpul meciurilor de fotbal şi altor manifestaţii sportive. Cititorii, pot afla, în premieră, informaţii detalia, în limba romănă despre acest tratat internaţional, deschis semnării nu doar celor 47 de State membre ale CoE, dar oricărui stat care promovează siguranţa sportului şi a cetăţenilor.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cautare in

Traduceti