Faceți căutări pe acest blog

Intrări noi: Pentru o bună guvernare în Moldova


Pentru o bună guvernare în Moldova: O sută de întrebări şi răspunsuri: Ghidul alesului local / Gioaric, Vasile. - Ch.: Foxtrot, 2012. - 148 p. - 978-9975-4258-7-2.
352 / C-58
II-702190

În acest Ghid autorii au încercat să abordeze cele mai importante subiecte din domeniu, cum ar fi: ce este administraţia publică locală de nivelul I, care sunt legile ce reglementează activitatea autorităţilor publice locale, cum se constituie şi cum funcţionează autorităţile publice locale, cum se formează şi se gestionează finanţele publice locale, ce reprezintă patrimoniul unităţilor administrativ-teritoriale de nivelul I, cum pot fi create şi gestionate serviciile publice locale, cum putem implica comunitatea în procesul de luare a deciziilor la nivel local, etc.

Informaţia oferită ar putea constitui un suport real în exercitarea cu succes a mandatului acordat de alegători. În acelaşi timp ghidul nu poate fi perceput drept o instrucţiune de serviciu sau un regulament de activitate, opiniile autorilor purtând caracter de recomandare.

Descărcaţi ghidul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cautare in

Traduceti