Faceți căutări pe acest blog

UE: e-publicatii - Ghidul programului Erasmus+

Descarcati
Erasmus+: Ghidul programului/ Comisia Europeană . - 2013. - 263 p.

Ghidul programului Erasmus+ oferă informații detaliate referitoare la obiective, la priorități, la oportunitățile de finanțare pentru fiecare acțiune, inclusiv informații tehnice privind cererile de grant și procesul de selecție, precum și cu privire la dispozițiile financiare și administrative legate de acordarea granturilor.

Organizațiile care doresc să solicite finanțare în 2014 în cadrul Erasmus+, noul program al Uniunii Europene pentru educație, formare profesională, tineret și sport, pot începe pregătirea cererilor lor de grant începând de astăzi.  Programul este deschis organizațiilor din domeniul educației, formării profesionale, tineretului și sportului. Ele pot solicita finanțarea online, începând cu sfârșitul lunii ianuarie. Persoanele fizice nu pot solicita direct un grant, ci trebuie să ia legătura cu universitatea, cu colegiul sau cu organizația de care aparțin, care se vor solicita grantul.

Programul Erasmus+ combină toate schemele de finanțare actuale ale UE pentru educație, formare profesională și tineret, inclusiv Programul de învățare pe tot parcursul vieții (Erasmus, Leonardo da Vinci, Comenius, Grundtvig), programul „Tineretul în acțiune” și cinci programe de cooperare internațională (Erasmus Mundus, Tempus, Alfa, Edulink și programul de cooperare cu țările industrializate). El introduce, de asemenea, pentru prima dată, măsuri de sprijin în favoarea sportului. Programul integrat va facilita înțelegerea de către solicitanți a oportunităților de grant disponibile, în timp ce alte simplificări vor facilita la rândul lor accesul la program. 
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cautare in

Traduceti