Faceți căutări pe acest blog

Joc urban pentru locuitorii şi oaspeţii municipiului Chişinău


Pe 12 octombrie 2013, Chişinăuienii şi oaspeţii capitalei sunt invitaţi să viziteze cele mai interesante locuri din oraş

În acest scop, pe parcursul a 3 zile, între 9 şi 11 octombrie, în incinta Bibliotecii Naţionale, în sala Centrului Pro-European de Servicii şi Comunicare, un grup de studenţi din Moldova împreună cu o echipa de tineri din Polonia au fost implicaţi în organizarea unui Joc Urban pentru locuitorii oraşului Chişinău.

 În fiecare zi a evenimentului a avut loc câte un atelier. La acestea din urmă a fost creat Joc-ului Urban propriu-zis (care va avea loc pe 12 octombrie).
Acest concurs constă din puzzle-uri interactive plasate pe un traseu bine definit din oraşul Chişinău. Scopul concursului fiind ca prin călătoriile făcute de participanţi aceştia să descopere oraşul (dacă sunt nou-veniţi) sau să-l redescopere sub o nouă lumină (dacă sunt localnici).
 
Locurile din cadrul concursului au fost alese cu mare atenţie de organizatori, întrucât cei care vor participa la concurs vor avea ocazia să viziteze într-o singură zi cele mai interesante şi frumoase părţi ale oraşului, acest concurs va avea ca rezultat crearea unei imagini pozitive a oraşului pentru toţi participanţii acestuia şi în consecinţă va duce la sporirea numărului turiştilor în capitală, dar şi la o apreciere mai vastă a oraşului de către însăşi locuitorii acestuia.

Organizatorii promit participanţilor emoţii puternice. La joc poate participa oricine, indiferent de vârstă. Locul de întâlnire este Monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt din Chişinău. Jocul se va desfăşura sâmbătă, 12 octombrie, va începe la ora 10.30 şi va dura aproximativ trei ore.

Evenimentul este organizat sub egida Institutului Cultural Polonez din Bucureşti şi a Asociaţiei Grupa Projekt din Lublin.

Informaţii suplimentare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cautare in

Traduceti