Faceți căutări pe acest blog

Gala laureaţilor Concursului republican "Europa la noi acasă": Ediţia 2013


La 18 mai 2013, cu ocazia Zilei Europei, la Biblioteca Naţională a Republicii Moldova se va desfăşura Gala laureaţilor concursului republican „Europa la noi acasă : Cetăţenie responsabilă”.

Concursul este organizat în cadrul Anului european al Cetăţenilor de către Mişcarea Europeană din Moldova în parteneriat cu Ministerul Educaţiei al RM, Centrul Pro-european de servicii şi comunicare al BNRM, Universitatea "Perspectiva", alte instituţii de învăţământ, ONG-uri, ambasade, etc.

Evenimentul de totalizare a competiţiei, care va începe la 18 mai 2013, la 09.00 în sala de conferinţe a Bibliotecii Naţionale va demara cu o prezentare generală a desfăşurării concursului, apoi va include 2 şedinţe paralele de prezentare a lucrărilor participante la concurs: prezentarea proiectelor şcolare-comunitare, în sala Centurului Pro-European, şi prezentarea eseurilor, în sala de lectură II a Bibliotecii Naţionale. Festivitatea de premiere a laureaţilor concursului va avea loc la ora 14.00 în sediul central al Bibliotecii Naţionale a Republicii Moldova, sala de conferinţe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cautare in

Traduceti