Faceți căutări pe acest blog

UE:e-publicații - Senzațional! Rețete cu produse europene de calitate



Senzațional! Rețete cu produse europene de calitate. - Luxemburg: Oficiul pentru Publicații al Uniunii Europene, 2020. - 174 p.
[Accesat 29 octombrie 2020]
 
Europa are o istorie și un patrimoniu culinar extrem de bogate și de variate. Desigur, motivul care stă la baza acestei bogății și varietăți nu rezidă doar în vasta întindere teritorială, ci și în transmiterea tradițiilor din generație în generație. 

De asemenea, Europa are o diversitate geografică fără precedent; de la colinele din Laponia finlandeză până la ținuturile deșertice din Murcia, și de la munții Alpi până la Marea Irlandei. Toate aceste terroirs diferite dau naștere unei culturi culinare ample și variate

Oameni din întreaga lume călătoresc în Europa, nu doar pentru a admira numeroasele sale comori artistice și culturale, ci și pentru a savura bucătăria locală. Desigur, motivul care stă la baza acestei bogății și varietăți nu rezidă doar în vasta întindere teritorială, ci și în transmiterea tradițiilor din generație în generație. 

În această carte, chefi europeni cunoscuți au propus variante în care produsele unice cu indicații geografice din țara lor pot fi încorporate într-un preparat. De asemenea, împărtășesc și despre dragostea și pasiunea lor pentru produsele cu care au crescut și care le-au adus succesul. Produsele din regiunile lor locale, care ilustrează măiestria și excelența. Trebuie să ne asigurăm că aceste produse continuă să se bucure de denumirea de origine protejată. Este singura modalitate de a-și păstra și de a garanta calitatea, atât acum, cât și în viitor.

 Vezi de asemenea

https://cpescmdlib.blogspot.com/2015/12/exploreaza-gusturile-europei.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cautare in

Traduceti