Faceți căutări pe acest blog

CoE: e - publicații - Află despre drepturile tale în mediul digital


Learn about your rights in the digital environment. Guidelines to respect, protect and fulfil the rights of the child in the digital environment = Află despre drepturile tale în mediul digital. Orientările Consiliului Europei pentru respectarea, protejarea și îndeplinirea drepturilor copilului în mediul digital – versiunea simplifi cată pentru copii Prezentat pentru copii și tineri cu vârsta sub 18 ani/ Consiliul Europei. - 2020. -  8 p.
[Accesat 1.06.2020]

Disponibil:  https://rm.coe.int/learnaboutrights-child-en-web/16809e8043

https://rm.coe.int/coe-child-friendly-in-digital-environment-en-leaflet/16809e8041

Pe 1 iunie când este sărbătorită Ziua Internațională a Copiilor în mai multe state membre ale Consiliului Europei, un nou produs privind drepturile copilului în mediul digital este pus la dispoziția copiilor și tinerilor sub 18 ani.

Publicația „Află despre drepturile tale în mediul digital” reprezintă o prezentare prietenoasă și atrăgătoare pentru copii a Recomandării CM / Rec (2018) 7 a Comitetului de Miniștri către statele membre privind orientările pentru respectarea, protejarea și îndeplinirea drepturilor copilului în mediul digital.  ( VEZI -   http://cpescmdlib.blogspot.com/2018/07/coe-e-publicatii-ghid-privind.html

Publicația prezintă drepturile cheie pe care copiii le au în mediul digital și le pot solicita guvernelor, școlilor, mediului de afaceri și altor părți interesate și subliniază posibile acțiuni pe care trebuie să le întreprindă în special adulții pentru a se asigura că copiii rămân în siguranță în timp ce folosesc tehnologia digitală.

Pliantul și modul de prezentare ale acestor drepturi ale copiilor au fost concepute în colaborare cu un grup de copii care au fost consultați în procesul de publicare.

Actualizat 11.02.2021
Editia în limba română: https://rm.coe.int/learnaboutrights-child-ron-web/1680a14589




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cautare in

Traduceti