Faceți căutări pe acest blog

UE:e-publicatii - Evoluțiia politcilor UE in domeniile culturiii, educației și tineretului

Education and Youth in the European Union - Current challenges and future prospects=Educația și tineretul în Uniunea Europeană - Provocări actuale și perspective viitoare/ RAND Europe: Axelle Devaux, Fay Dunkerley, Nadja Koch, Michaela Bruckmayer, William Phillips,Victoria Jordan - Brussels,  2019. -124p. [Accesat 04.09.2019]

Disponibil :

http://www.europarl.europa.eu/RegData/etudes/STUD/2019/629204/IPOL_STU(2019)629204_EN.pdf

Acest studiu examinează scenariile posibile pentru evoluțiile viitoare pentru sectoarele educației și tineretului. De asemenea, identifică și evaluează implicațiile politice ale acestor scenarii. În cele din urmă, studiul informează factorii de decizie ai UE cu privire la opțiunile politice și implicațiile acestora pentru sectoarele educației și tineretului din UE și încearcă să-i ajute să se pregătească pentru scenariile identificate (atât în ceea ce privește confruntarea provocărilor, cât și oportunitățile.



Cultura și sectoarele creative din Uniunea Europeană - viitoare evoluții, provocări și oportunități-cheie / KEA European Affairs: Clémentine Daubeuf, Arthur Le Gall, Teodora Pletosu, Marianthi Kopellou. PPMI: Donatas Pocius, Olha Koshchiyenko, Rasa Goštautaitė. - Brussels,  2019. -106 p.
[Accesat 04.09.2019]

Disponibil : http://www.europarl.europa.eu/RegData/etudes/STUD/2019/629203/IPOL_STU(2019)629203_EN.pdf


Sectoarele culturale și creative (SCC) se confruntă cu un mediu în continuă schimbare care pune în practică, modele de afaceri și echilibrul pieței. Acest studiu evidențiază tendințele cheie care pot avea impact asupra dezvoltării viitoare a SCC în contextul lor operațional în Uniunea Europeană până în 2030.

Acest raport este un studiu bazat pe scenarii de perspectivă, care evaluează modul în care SCC europene sunt deja afectate și ar putea fi afectate în viitor de schimbările economice, sociale, politice sau tehnologice. Prima parte a studiului analizează situatia actuală, în timp ce cea de-a doua parte avansează o analiză prospectivă bazată pe scenarii cu diferite grade de probabilitate asupra viitorului SCC și testată prin consultare cu o gamă largă de părți interesate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cautare in

Traduceti