Faceți căutări pe acest blog

e-publicatii: Tineret in actiune:Ghidul Programului


Acest Ghid este un instrument pentru oricine doreşte să participe în Programul Tineret în Acţiune, fie aceştia 'participanţi' - tineri şi lucrători de tineret - sau 'promotori' - cei care reprezintă participanţii şi depun solicitările de finanţare.
 Ghidul Programului Ghidul Programului are trei secţiuni:

  •  Partea A este o introducere în Program şi în obiectivele sale generale, indică ţările care participă la Program şi specifică Priorităţile şi principalele caracteristici relevante pentru activităţile pe care le susţine. Această Parte îi vizează pe toţi cei care doresc să aibă o viziune de ansamblu asupra Programului.
  •   Partea B oferă informaţii cu privire la diferitele Acţiuni sau sub-Acţiuni ale Programului tratate în acest Ghid. Această Parte este dedicată celor care sunt interesaţi de detalii privind tipurile concrete de proiecte susţinute prin Program. 
  • Partea C oferă informaţii detaliate cu privire a proceduri de candidatură şi termene limită, modalităţi de selecţie, prevederi financiare şi legale. Această Parte este dedicată celor care intenţionează să depună o propunere de proiect în cadrul Programului Tineret în Acţiune.



 

                                                                      
DESCARCATI:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cautare in

Traduceti