Faceți căutări pe acest blog

Experiență Inedită cu Modelul de Negociere al Consiliului Europei (#CoEMoN! 2024)



CONFERINTĂ

UNDE. Strasbourg, France
CÂND:Aug 26 - Aug 29, 2024

Sunt așteptați 250 delegați, studenți universitari, inclusiv din Republica Moldova.


APLICĂ ACUM, accesând linkul  https://mymun.com/conferences/coemon-2024/apply

Delegați
3 iunie 2024 -  26 iulie 2024

Conducătorii delegațiilor
3 iunie 2024 -  26 iulie 2024

Informații:

Între 26 și 29 august 2024, bucurați-vă de o experiență de neuitat cu Modelul de Negociere al Consiliului Europei (#CoEMoN! 2024), organizat de Federația pentru Diplomație și Națiunile Unite (FDNU) în colaborare directă cu Consiliul Europei în Strasbourg. Alăturați-vă celor 250 de studenți europeni pentru 3 zile de simulări excepționale ale celor două organe statutare ale Consiliului Europei: Adunarea Parlamentară și Comitetul Miniștrilor, prin intermediul a 6 comisii în franceză și engleză, cu evenimente sociale deosebite și acoperirea completă a taxelor de înregistrare și cazare. Jucați rolul unui parlamentar din unul dintre cele 46 de state membre și faceți-vă vocea auzită! Nu ratați această oportunitate unică de a vă cufunda în inima diplomației europene.

Mențiuni Importante:

  • Pentru a participa, se va cere un depozit de 30 € în momentul înregistrării, care va fi rambursat la sfârșitul participării la eveniment.
  • Evenimentul va acoperi: taxele de înregistrare, costurile de cazare între 26 și 29 august (toți delegații vor fi cazați într-un hostel situat în centrul orașului Strasbourg), costurile sociale și prânzurile în timpul simulării.
  • Programul oficial al evenimentului va fi disponibil pe MyMun și pe contul de Instagram al FDNU (@fdnu.fr).

Schița Evenimentului:

Luni, 26 august (de la ora 13:00):

  • Vizită la Consiliul Europei
  • Ceremonia de deschidere

Marți, 27 august:

  • Simularea Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), adoptarea unei recomandări

Miercuri, 28 august:

  • Simularea Comitetului Miniștrilor, adoptarea unui răspuns la recomandarea adoptată cu o zi înainte
  • Ceremonia de închidere (seara)

Participanții sunt așteptați la ora 13:00 luni, 26 august, la Palatul Europei din Strasbourg. Este recomandat să ajungeți în Strasbourg cu o zi înainte sau în dimineața zilei de 26 august și să plecați din Strasbourg în dimineața zilei de 29 august pentru a putea participa la întregul eveniment.

Notă:

După înregistrare, veți primi un e-mail de confirmare care vă va indica dacă ați fost selectați pentru a participa la eveniment. După ce veți primi acest e-mail de confirmare, veți primi detalii despre cum să plătiți depozitul pentru a vă confirma prezența la CoEMoN! 2024.

Unele costuri de transport și cina nu vor fi acoperite.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cautare in

Traduceti