Faceți căutări pe acest blog

CoE: e- publicații recente - Raportul "Pregătiți pentru viitoarele provocări - consolidarea Consiliului Europei"


READY FOR FUTURE CHALLENGES –REINFORCING THE COUNCIL OF EUROPE = Pregătiți pentru viitoarele provocări - consolidarea Consiliului Europei / Thorbjørn Jagland. - Strasbourg, 2019 . - 56 p. - [Accesat 5 aprilie 2019].


Raportul Secretarului General evidențiază contribuția substanțială a Consiliului Europei la promovarea păcii și a stabilității în întreaga Europă, în special prin Convenția Europeană a Drepturilor Omului și Carta Socială Europeană.

„Confruntându-se tot mai mult cu amenințările la adresa statului de drept și a noilor provocări la adresa drepturilor omului pe continentul nostru, eu sunt convins că trebuie să se consolideze instrumente ale Consiliului Europei, nu să le înlocuiască sau să le dubleze. Acestea ar trebui să fie, de asemenea, benefice pentru banii publici ", a declarat secretarul general.
În plus, secretarul general îndeamnă statele membre să creeze noi standarde pentru a ajuta în special, inteligența artificială și combaterea "sclaviei moderne", precum și măsurile suplimentare de promovare a incluziunii economice și sociale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cautare in

Traduceti