Faceți căutări pe acest blog

Cadrul european de acțiune privind patrimoniul cultural



Actualizat august 2019
Cadrul de acțiune european pentru patrimoniul cultural. - Luxemburg: Oficiul pentru Publicații al Uniunii Europene, 2019. - 37 p.
[Accesat : 14.08.2019]


Publication metadata

Patrimoniul cultural este un bun al tuturor transmis de generațiile anterioare ca moștenire pentru generațiile viitoare. Anul european al patrimoniului cultural 2018 a avut ca scop sărbătorirea patrimoniului cultural ca resursă comună, sensibilizând opinia publică cu privire la istoria și la valorile comune și consolidând sentimentul de apartenență la un spațiu european cultural și politic comun.

 A


Cadrul european de acțiune privind patrimoniul cultural = European Framework for Action on Cultural Heritage: COMMISSION STAFF WORKING DOCUMENT . - Brussels, 5.12.2018 - SWD(2018)491 final. - 29 p.

[Accesat la   10.12.2018]

Disponibil la :  https://ec.europa.eu/culture/library/commission-swd-european-framework-action-cultural-heritage_en

.... Prin intermediul Cadrului european de acțiune privind patrimoniul cultural, prezentăm o serie de inițiative menite să contribuie la valorificarea la maximum a patrimoniului cultural în procesul de stimulare a creșterii economice, de construire a unor comunități puternice și de consolidare a relațiilor cu partenerii noștri din întreaga lume.”a declarat:Tibor Navracsics, comisarul pentru educație, cultură, tineret și sport
Comisia prezintă un set de acțiuni menite să mențină patrimoniul cultural printre prioritățile agendei politice
Primul cadru european de acțiune privind patrimoniul cultural va ghida în prezent acțiunile de promovare și de protejare a patrimoniului pentru următorii doi ani, în primul rând prin politicile și programele UE. Cadrul poate constitui, de asemenea, o sursă de inspirație pentru regiunile și orașele sau organizațiile și rețelele din domeniul patrimoniului cultural care doresc să își dezvolte propriile acțiuni.

Cadrul, anunțat în Agenda europeană pentru cultură adoptată de Comisie în luna mai, conține acțiuni concrete care au scopul de a contribui la o schimbare reală a modului nostru de apreciere, protejare și promovare a patrimoniului cultural al Europei.

Cadrul împarte acțiunile în cinci domenii tematice
Aceste acțiuni se vor desfășura în următorii doi ani și vor include, de exemplu:

1. Patrimoniul cultural pentru o Europă favorabilă incluziunii: participare și acces pentru toți


În 2019, Comisia Europeană va lansa proiectul # WeareEuropeForCulture. Acesta va finanța expoziții temporare în spațiile publice, punând în evidență povești personale și obiecte care au legătură cu patrimoniul cultural. Scopul său este de a se adresa unor persoane care, în mod normal, au mai puțin contact cu patrimoniul cultural.

2. Patrimoniul cultural pentru o Europă durabilă: soluții inteligente pentru un viitor coerent și durabil

Capitala europeană a turismului inteligent reprezintă o nouă inițiativă a UE care recompensează turismul inteligent și inovator în orașele europene. În 2019, titlul va fi deținut de Helsinki și Lyon. Premiul este menit să ofere o platformă pentru ca orașele europene să coopereze și să-și împărtășească poveștile de succes.

3. Patrimoniul cultural pentru o Europă rezilientă: protejarea patrimoniului aflat în pericol


Începând din 2019, prin proiectul său iRESIST+, Centrul Comun de Cercetare al Comisiei va dezvolta o nouă abordare pentru a sprijini reabilitarea clădirilor istorice existente. Scopul este de a contribui la îmbunătățirea capacității lor de a rezista la cutremure și de a le face mai eficiente din punct de vedere energetic.

4. Patrimoniul cultural pentru o Europă inovatoare: mobilizarea cunoștințelor și a cercetării

UE va continua să sprijine dezvoltarea de abilități și competențe specializate și să îmbunătățească gestionarea cunoștințelor și transferul de cunoștințe în sectorul patrimoniului cultural, inclusiv prin programul Erasmus+. Scopul este de a cartografia competențele care sunt pe cale de a fi pierdute, de a colecta date statistice, de a defini profiluri profesionale și de a elabora cadre menite să sensibilizeze și să atragă tinerii către profesiile din domeniul patrimoniului.

5. Patrimoniul cultural pentru parteneriate mondiale mai puternice: intensificarea cooperării internaționaleÎn cadrul programului Orizont 2020, UE înființează o rețea internațională pentru inovare și diplomație în domeniul patrimoniului cultural. Expertiza UE va ajuta țările terțe să-și protejeze patrimoniul cultural prin cursuri de formare și să stimuleze crearea de soluții inovatoare și adaptate diverselor regiuni (țările din vecinătatea UE, America Latină, Africa, Asia).

 Mai mult


Vezi de asmenea :  

Concluziile Consiliului privind planul de lucru în domeniul culturii 2019-2022 Planul de lucru în domeniul culturii 2019-2022, - 27 .noiembrie  2018 . - 25 p.

Disponibil la:
 •  http://data.consilium.europa.eu/doc/document/ST-13948-2018-INIT/ro/pdf  
 • http://data.consilium.europa.eu/doc/document/ST-13948-2018-INIT/en/pdf

Planul este considerat a fi un instrument strategic de stabilire a priorităților, precum și definire a unor acțiuni concrete pentru a aborda trecerea la era digitală, globalizarea și diversitatea socială în creștere în domeniul politicilor culturale. 

Planul de lucru în domeniul culturii se bazează pe următoarele principii directoare:
- Cultura are o valoare intrinsecă.
- Cultura contribuie la dezvoltarea economică și socială durabilă.
- Diversitatea culturală și lingvistică este o valoare esențială a Uniunii Europene, iar protecția și promovarea acesteia sunt esențiale pentru politica culturală la nivel european.
- Integrarea culturală necesită o abordare holistică și orizontală în materie de legislație, finanțare și cooperare transsectorială.
- Dialogul periodic dintre statele membre, instituțiile europene și societatea civilă, precum și cooperarea tematică cu organizațiile internaționale creează sinergii și duc la rezultate mai bune.
- O mai bună guvernanță implică responsabilități clare și angajamentul tuturor actorilor implicați.
- Pentru a urmări evoluția acțiunilor, este necesară monitorizarea periodică de către Președinția Consiliului.
- Flexibilitatea planului de lucru din domeniul culturii este esențială pentru a permite reacții la schimbările mediului de politici. 

PRIORITĂȚI

Consiliul selectează următoarele priorități, ținând seama de contribuția lor la diversitatea culturală, valoarea lor adăugată la nivel european și necesitatea acțiunii comune:

A. Durabilitatea patrimoniului cultural
B. Coeziunea și bunăstarea
C. Un ecosistem care să susțină artiștii, profesioniștii din domeniul cultural și creativ și conținutul european
D. Egalitatea de gen
E. Relațiile culturale internaționale


Planul de lucru al UE în domeniul culturii (2015-2018)

VEZI

Agenda europeană pentru cultură

20 de comentarii:

 1. Salutari,
  Numele meu este Luta Roxana din Bistrița, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toți să fie atenți cu privire la modul de a obține un împrumut pe internet, atât de mulți creditori aici sunt toți escroci și sunt doar acolo pentru a vă înșela de toți banii. Am solicitat un împrumut de 25.000 de euro de la o femeie din Singapore și am pierdut la început aproximativ 1300 de euro, fără să iau împrumuturi, mi-au cerut din nou un alt cost, am plătit aproape 3.000 de euro și totuși nu am primit împrumutul.

  Slavă lui Dumnezeu, am întâlnit un prieten care tocmai a solicitat un împrumut și a primit un împrumut fără niciun stres, m-a încurajat să depun cereri. Am solicitat un împrumut de la doamna Sarah Michael și am primit un împrumut de 25.000 de euro pe care l-am solicitat, la început am crezut că este o glumă și o înșelătorie, dar am primit împrumutul în mai puțin de 48 de ore și cu o dobândă de 3% fără colateral. Sunt foarte fericit că sunt salvat de sărăcie.

  așa că îi voi sfătui pe toți cei care au nevoie de împrumut să o contacteze pe doamna Sarah Michael, prin e-mail: (sarahmichael831@gmail.com) sau Whatsapp: + 1-315-284-1764. De asemenea, mă puteți contacta pentru informații suplimentare prin e-mail: (roxanaluta04@gmail.com)

  RăspundețiȘtergere
 2. Bună ziua tuturor, vă rog, numele meu este Victoria. doresc repede să folosesc acest mediu pentru a tăia o mărturie despre cum Dumnezeu m-a îndreptat către un împrumutat real care mi-a transformat viața din iarbă în grație, de la săracă la o femeie bogată care se poate lăuda acum cu o viață sănătoasă și bogată fără stres sau dificultăți financiare. După atâtea luni de încercări de a obține un împrumut pe internet, am fost înșelat cu suma de 2.700 de dolari. Am devenit atât de disperată în a obține un împrumut de la un împrumutător legitim, care nu va adăuga la durerile mele, apoi am decis să contactez un prieten al a mea care a primit recent un împrumut online, am discutat despre această problemă și, până la concluzia noastră, mi-a spus despre un bărbat numit domnul Elijah, care este CEO al instituțiilor de credit de împrumut. Așa că am solicitat o sumă de împrumut de (70.000,00 dolari) cu o rată a dobânzii scăzută, astfel încât împrumutul a fost aprobat cu ușurință fără stres și s-au făcut toate pregătirile referitoare la transferul împrumutului și în mai puțin de trei (3) zile împrumutul a fost depus în contul meu bancar, am crezut că este o glumă până când am primit un apel de la banca mea că Contul meu a fost creditat cu 70.000,00 dolari. Am devenit atât de fericit încât, în cele din urmă, Dumnezeu mi-a răspuns rugăciunile, îndreptându-mă către un împrumutat adevărat care a putut să îmi îndeplinească dorințele inimii. mulțumiri mari domnului Elijah pentru că mi-a făcut viața rezonabilă, așa că sfătuiesc pe toți cei interesați să primească un împrumut să-l contacteze cu amabilitate prin e-mail (loancreditinstitutions00@gmail.com) sau +393510483991
  așa am reușit să-mi obțin împrumutul, așa că am putut să-mi achit facturile. Așadar, mulțumesc, pentru că ați petrecut timp pentru a citi despre povestea mea de succes și mă rog ca Dumnezeu să-și facă voia în viața voastră

  RăspundețiȘtergere
 3. AVANTAJ FINANCIAR

  Viața este într-adevăr Grace, sunt Daan Sophia în prezent în California SUA. Aș dori să vă împărtășesc experiența mea cu privire la modul în care am primit un împrumut de 185.000,00 USD pentru a-mi șterge proiectul bancar și a începe o nouă afacere. Totul a început când mi-am pierdut casa și bunurile din cauza schiței bancare pe care am luat-o pentru a compensa unele facturi și unele nevoi personale. Am devenit atât de disperat și am început să caut fonduri cu orice mijloace. Din fericire pentru mine, am auzit un coleg de-al meu vorbind despre această companie, m-am interesat, deși mi-a fost frică să nu fiu înșelat, am fost obligat de situația mea și nu am avut de ales decât să cer sfatul prietenului meu cu privire la această companie și mi s-a numărul de contact, intrarea în contact cu ei m-a făcut să fiu sceptic din cauza experienței mele din trecut cu creditorii online, nu știam prea puțin această companie „Instituții de credit de împrumut. a fost un dar pentru mine și familia mea și întreaga lume a internetului, această companie a fost de mare ajutor pentru mine și unii dintre colegii mei și astăzi sunt un mândru proprietar de afaceri bine organizate, iar responsabilitățile sunt bine gestionate, toate datorită domnului Elijah de la (loancreditinstitutions00@gmail.com) .. Deci, dacă într-adevăr aveți cu adevărat nevoie de un împrumut fie pentru a vă extinde, fie pentru a vă înființa propria afacere sau în orice formă de dificultate financiară, vă sfătuiesc să-i oferiți domnului Ilie de la instituțiile de credit de împrumut posibilitatea de a vă ridica financiar în viața dvs. E-mail: loancreditinstitutions00@gmail.com SAU WhatsApp: +393510483991. Mulțumiri

  RăspundețiȘtergere
 4. Vreau să folosesc acest mediu pentru a alerta toți solicitanții de împrumut să fie foarte atenți, deoarece există înșelătorie peste tot. În urmă cu câteva luni am fost tensionat financiar și, din cauza disperării mele, am fost înșelat de mai mulți creditori online. Aproape că îmi pierdusem speranța până când un prieten de-al meu m-a trimis la un împrumutat foarte de încredere numit Karin Sabine, care mi-a împrumutat un împrumut negarantat de 390.000,00 Euro sub 24 de ore fără niciun stres. Dacă aveți nevoie de orice fel de împrumut, contactați-le acum prin e-mail: sabinhelps@gmail.com sau WhatsApp +79267494861.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. În numele meu și al familiei mele, îi mulțumesc doamnei Wolfgang pentru gestul ei amabil față de mine și familia mea, datorită femeii cu inimă bună și bună care m-a salvat din povara financiară și astăzi sunt din nou fără datorii după multe experiențe proaste din partea multora companie de împrumuturi Nu am crezut că o persoană atât de bună de împrumut există încă până când un prieten de-al meu mi-a prezentat această femeie minunată, doamna Susane Wolfgang, companie de credit și am citit despre cum a ajutat atât de mulți oameni să obțină împrumuturi, așa că dau o încercare cu rata dobânzii scăzută la 2% mi-am luat în cele din urmă 30.000 de euro, renovăm casa noastră, și tu poți încerca, căutând împrumut pentru a începe o afacere, împrumut auto, factură pentru casă sau taxe de școlarizare contactați-o în orice moment prin E-mail: susanewolfgangkredit@gmail.com,
   WhatsApp; +436703080448

   Ștergere
 5. Bună ziua tuturor, sunt doamna Maria din Ohio SUA, vreau repede să folosesc acest mediu pentru a da o mărturie despre modul în care Dumnezeu m-a îndreptat către un împrumutat legitim și adevărat care mi-a transformat viața din iarbă în grație, de la săracă la o femeie bogată care se poate lăuda acum cu o viață sănătoasă și bogată fără stres sau dificultăți financiare Așa că am solicitat o sumă de împrumut de 300.000,00 dolari SUA cu o rată a dobânzii scăzută de 2%, așa că împrumutul a fost aprobat cu ușurință fără stres și toate pregătirile au fost făcute cu privire la transferul împrumutului și în mai puțin de două 2 zile împrumutul a fost depus în banca mea, așa că vreau să sfătuiesc pe oricine are nevoie de un împrumut să îl contacteze rapid pe domnul Ilie: numărul WhatsApp: +393510483991
  E-mail: (loancreditinstitutions00@yahoo.com) nu știe că fac asta, mă rog ca Dumnezeu să-l binecuvânteze pentru lucrurile bune pe care le-a făcut în viața mea.
  loancreditinstitutions00@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 6. În numele meu și al familiei mele, îi mulțumesc doamnei Wolfgang pentru gestul ei amabil față de mine și familia mea, datorită femeii cu inimă bună și bună care m-a salvat din povara financiară și astăzi sunt din nou fără datorii după multe experiențe proaste din partea multora companie de împrumuturi Nu am crezut că o persoană atât de bună de împrumut există încă până când un prieten de-al meu mi-a prezentat această femeie minunată, doamna Susane Wolfgang, companie de credit și am citit despre cum a ajutat atât de mulți oameni să obțină împrumuturi, așa că dau o încercare cu rata dobânzii scăzută la 2% mi-am luat în cele din urmă 30.000 de euro, renovăm casa noastră, și tu poți încerca, căutând împrumut pentru a începe o afacere, împrumut auto, factură pentru casă sau taxe de școlarizare contactați-o în orice moment prin E-mail: susanewolfgangkredit@gmail.com,
  WhatsApp; +436703080448

  RăspundețiȘtergere
 7. TREBUIE CITIT: CUM AM OBȚINUT ÎMPRUMUTUL DE 275.000,00 USD DE LA ACEASTA MARE COMPANIE NUMITĂ Instituții de credit pentru împrumut

  Bună ziua tuturor din întreaga lume, sunt Abdur Raheem, din Egipt, orașul Cairo. Sunt mamă singură a doi copii și eram blocat într-o situație financiară și trebuia să mă refinanțez și să-mi plătesc facturile. Am încercat să caut împrumuturi de la diverse firme de împrumut, atât private, cât și corporative, dar niciodată cu succes, iar majoritatea băncilor mi-au refuzat creditul, nu cădea pradă acelor înșelători de acolo care le numesc creditori de bani, toți sunt escroci, tot ce vor sunt banii tăi și nu veți mai auzi de ei, mi l-au făcut de patru ori înainte de a fi prezentat instituțiilor de credit pentru împrumuturi, cea mai interesantă parte este că împrumutul meu mi-a fost transferat în 48 de ore, așa că vă sfătuiesc să contactați împrumutul de credit Instituțiile, dacă sunteți interesat să obțineți împrumuturi și sunteți sigur că le puteți rambursa la timp, le puteți contacta prin numărul WhatsApp: +393510483991
  E-mail: (loancreditinstitutions00@yahoo.com) Fără verificare de credit, fără semnatar cu o rată a dobânzii de doar 2% și planuri mai bune de rambursare și program, dacă trebuie să contactați orice firmă cu referire la obținerea unui împrumut fără garanție, atunci contactați instituțiile de credit de împrumut astăzi pentru împrumut

  Ei oferă tot felul de categorii de împrumut pe care ei

  Împrumut pe termen scurt (1_10 ani)
  Împrumut pe termen lung (20_30 de ani)

  Oferă împrumuturi de genul

  * Împrumuturi pentru achiziționarea de proprietăți Împrumut la domiciliu ............., Împrumut pentru afaceri ........
  Împrumut de consolidare a datoriilor ....... Împrumut pentru studenți .........., Împrumut de înființare a afacerii
  Împrumut de afaceri ......., Împrumut de companie .............. Împrumut ipotecar
  împrumut pentru construcții ..... împrumut auto ........ împrumut hotelier .... împrumuturi personale..împrumuturi imobiliare etc.

  E-mail .......... (loancreditinstitutions00@yahoo.com) Număr WhatsApp: +393510483991
  Când vine vorba de criză financiară și trebuie să fii liber de criza financiară, atunci instituțiile de credit pentru împrumuturi sunt locul potrivit, te rog, spune-le doar că Abdur Raheem îți va conduce Norocul ....

  RăspundețiȘtergere
 8. Hallo,

  Heeft u een dringende lening nodig? ik ben een particuliere belegger, ik geef leningen aan geïnteresseerde individuen en beide bedrijven die te goeder trouw op zoek zijn naar een lening. Heeft u dringend een lening nodig? dan ben je hier aan het juiste adres. We verstrekken een zakelijke lening, persoonlijke lening, met een minimumbedrag van € 1.000,00 tot een maximumbedrag van € 40.000.000,00, neem contact met ons op voor uw leningverzoek tegen een lage rente van 2% om aan uw vraag te voldoen en uit te gaan van een financieel probleem.contact ons vandaag via e-mail: jeromeburchael91@gmail.com

  Vul deze informatie hieronder in

  Volledige namen:
  Land:
  Telefoon nummer:
  Leningbedrag nodig:
  Leningsduur:
  Maandinkomen:
  Thuisadres:

  Bedankt terwijl we wachten op uw reactie

  Neem ook contact op via whatsapp: +12149748303
  Hoogachtend,
  Lening/financiële aanbieders.

  RăspundețiȘtergere
 9. Buna ziua,

  Ai nevoie de împrumut urgent? Împrumut persoanelor interesate atât companiei care caută împrumut cu bună-credință. Aveți nevoie gravă de un împrumut urgent? atunci ești la locul potrivit. Oferim împrumut de afaceri, împrumut personal, contactați-ne pentru solicitarea dvs. de împrumut la o rată a dobânzii scăzută de 2% pentru a satisface cererea dvs. și plecați de la problema financiară. Contactați-ne astăzi prin e-mail: jeromeburchael91@gmail.com

  Vă mulțumim că așteptăm răspunsul dvs.

  De asemenea, contactați prin WhatsApp: +12149748303
  Furnizori de împrumut / financiar.

  RăspundețiȘtergere
 10. GENUINE BANK GUARANTEE (BG) AND STANDBY LETTER OF CREDIT (SBLC) FOR BUY OR LEASE AT THE BEST AVAILABLE RATES
  We offer certified and verifiable financial bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable
  of taking up time bound transactions.
  FOR LEASING OF BG/SBLC
  MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
  LEASING FEE = 4%+2%
  FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
  MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
  PRICE = 32%+2%
  Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded,
  loan financing by providing you with yearly.
  RWA ready to close leasing with any interested client in few banking days
  I will be glad to share with you our working procedures.
  Name : Thomas Wolfgang
  Email : inquiry.fastfunding@gmail.com
  Skype : inquiry.fastfunding@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 11. Bună tuturor, Numele meu este Bensonn, sunt din Germania, orașul Stuttgart, sunt aici pentru a depune mărturie despre cum am obținut un împrumut de la GEORGE WILLIAMS LOAN FIRM după ce am depus de două ori la diverși creditori care pretind că sunt împrumutat aici, aceasta pe forum, am crezut că împrumutul lor este real și aplicat, dar nu mi-au dat niciodată un împrumut până când un prieten de-al meu nu mi-a prezentat compania de credit GEORGE WILLIAMS, care mi-a promis că mă va ajuta cu un împrumut pe care mi-a dorit-o și chiar a făcut, așa cum am promis, fără orice formă de întârziere, am avut îndoieli, dar nu am profitat niciodată de credință. Nu am crezut că există încă debitori de încredere până l-am întâlnit pe GEORGE WILLIAMS, care m-a ajutat cu adevărat cu creditul și mi-a schimbat viața în bine. Știu că există încă mulți creditori buni acolo, dar v-aș sfătui să încercați compania de credit GEORGE WILLIAMS, grija și înțelegerea acesteia. nu știți dacă aveți nevoie de un împrumut de urgență sau doriți finanțare pentru proiectele dvs., așa că nu ezitați să îl contactați pe domnul GEORGE WILLIAMS,  Companie de împrumut, adresa sa de e-mail este ?(georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

  RăspundețiȘtergere
 12. Bună ziua domnule/doamnă
  Oferim credite de la: 10.000 până la 9.500.000 € cu o rată a dobânzii de 2%.
  Știi că împrumutul de bani este interzis.
  Trebuie să obțineți un împrumut, notați zonele în care putem.
  te ajut:
  * Din punct de vedere financiar
  * Ipoteci
  * Credite pentru investitii
  * Credite auto
  * Consolidarea datoriilor
  * Linie de credit
  * A doua ipotecă
  * Racumparare de credit
  * Imprumuturi personale
  Cauți un proiect și ai nevoie de finanțare, ai nevoie de bani pentru a-ți plăti facturile, bani pentru a investi într-o afacere.
  contactați SUA prin e-mail [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

  RăspundețiȘtergere
 13. Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
  Personal Loans (Secure and Unsecured)
  Business Loans (Secure and Unsecured)
  Consolidation Loan and many more.

  Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
  financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
  Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

  RăspundețiȘtergere
 14. Bună ziua domnule/doamnă
  Oferim credite de la: 10.000 până la 9.500.000 € cu o dobândă de 2%.
  Știi că împrumutul de bani este interzis.
  Trebuie să obțineți un împrumut, notați zonele în care putem.
  te ajut:
  * Din punct de vedere financiar
  * Împrumut de companie
  * Ipoteci
  * Credite pentru investiții
  * Credite auto
  * Consolidarea datoriilor
  * Linie de credit
  * A doua ipotecă
  * Racumparare credit
  * Imprumuturi personale
  * Împrumut pentru studenți
  Cauți un proiect și ai nevoie de finanțare, ai nevoie de bani pentru a-ți plăti facturile, bani pentru a investi într-o afacere.
  contactați SUA prin e-mail [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

  RăspundețiȘtergere
 15. Bună ziua domnule/doamnă
  Oferim credite de la: 10.000 până la 9.500.000 € cu o dobândă de 2%.
  Știi că împrumutul de bani este interzis.
  Trebuie să obțineți un împrumut, să acordați atenție zonelor în care putem.
  Sa te ajut:
  * Din punct de vedere financiar
  * Împrumut de companie
  * Ipoteci
  * Credite pentru investiții
  * Credite auto
  * Consolidarea datoriilor
  * Linie de credit
  * A doua ipotecă
  * Racumparare de credit
  * Imprumuturi personale
  *Împrumut de student
  Cauți un proiect și ai nevoie de finanțare, ai nevoie de bani pentru a-ți plăti facturile, bani pentru a investi în afaceri.
  contactați-ne prin e-mail [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

  RăspundețiȘtergere
 16. OFERTA URGENT DE CREDIT
  Creați-vă afacerea și averea dvs. cu serviciile noastre
  grant de împrumut variind de la 5.000 USD la 1.750.000 USD. Oferim asta
  împrumut pentru a permite tuturor celor care se află într-o situație financiară
  dificil și cei care doresc să-și creeze propria afacere să aibă o viață fericită. Împrumuturile între persoane fizice există așa că nu vă pierdeți timpul.
  trimiteți-ne un e-mail prin: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com pentru a începe..

  RăspundețiȘtergere
 17. Bună ziua domnule/doamnă
  Oferim credite de la: 10.000 până la 9.500.000 € cu o dobândă de 2%.
  Știi că împrumutul de bani este interzis.
  Trebuie să obțineți un împrumut, să fiți atenți la domeniile în care putem.
  Sa te ajut:
  * Din punct de vedere financiar
  * Împrumut de companie
  * Ipoteci
  * Credite pentru investiții
  * Credite auto
  * Consolidarea datoriilor
  * Linie de credit
  * A doua ipotecă
  * Racumparare de credit
  * Imprumuturi personale
  *Împrumut de student
  Cauți un proiect și ai nevoie de finanțare, ai nevoie de bani pentru a-ți plăti facturile, bani pentru a investi în afaceri.
  contactați-ne prin e-mail [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

  RăspundețiȘtergere
 18. VESTI BUNE VESTI BUNE
  Aveți nevoie de un împrumut legitim, onest, de încredere și urgent? Căutarea dvs. de împrumut legitim se termină aici astăzi, deoarece suntem aici pentru a vă satisface nevoile financiare. Dacă vi s-a refuzat un împrumut de către bănci sau instituții financiare din orice motiv, nu vă mai faceți griji despre problemele dvs. financiare, deoarece suntem soluția pentru nenorocirea dvs. financiară. Am oferit miliarde (diferite valute) în împrumuturi de afaceri pentru peste 32.000 de proprietari de afaceri. Folosim propria noastră tehnologie de risc desemnată pentru a vă oferi împrumutul de afaceri potrivit, astfel încât să puteți crește treaba ta. oferim împrumuturi de toate tipurile cu o rată a dobânzii scăzută și, de asemenea, o durată pentru a rambursa împrumutul Aveți un credit prost? Ai nevoie de bani pentru a plăti facturile? sau crezi că este necesar să începi o nouă afacere? Aveți un proiect neterminat din cauza finanțării slabe? Ai nevoie de bani pentru a investi într-o specialitate care să te avantajeze? ISLAMIC REFINANCING LOAN COMPANY
  scopul este de a oferi servicii financiare profesionale excelente e_mail:[islamicrefinancing@gmail.com]

  RăspundețiȘtergere
 19. Bună ziua domnule/doamnă
  Oferim credite de la: 10.000 până la 9.500.000 € cu o dobândă de 2%.
  Știi că împrumutul de bani este interzis.
  Trebuie să obțineți un împrumut, să acordați atenție zonelor în care putem.
  Sa te ajut:
  * Din punct de vedere financiar
  * Împrumut de companie
  * Ipoteci
  * Credite pentru investiții
  * Credite auto
  * Consolidarea datoriilor
  * Linie de credit
  * A doua ipotecă
  * Racumparare de credit
  * Imprumuturi personale
  *Împrumut de student
  Cauți un proiect și ai nevoie de finanțare, ai nevoie de bani pentru a-ți plăti facturile, bani pentru a investi în afaceri.
  contactați-ne prin e-mail [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

  Trimiteți-ne un e-mail prin: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com

  Trimiteți-ne un e-mail prin: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com

  RăspundețiȘtergere

Cautare in

Traduceti