Faceți căutări pe acest blog

Biblioteca Națională a Republicii Moldova marchează”Săptămâna EUROPEI” în spațiul virtual


Biblioteca Națională a Republicii Moldova marchează 🇪🇺”Săptămâna EUROPEI” în spațiul virtual
În contextul Zilelor Europei în Republica Moldova, care se desfășoară anul acesta online, Biblioteca Naţională a Republicii Moldova / National Library of Moldova se alătură la celebrarea inițiativei în acest format.

 Vedeti 📘 Agenda BNRM
▶️ https://tinyurl.com/ybz96ay9
http://www.bnrm.md/files/AGENDA%20ZE%202020.pdf
 Vedeți 📘 Programul “Săptămânii EUROPEI”
▶️ https://mecc.gov.md/sites/default/files/proiect_plan_1.pdf
Pentru a marca ”Săptămâna EUROPEI”, Centrul Pro-European de Servicii şi Comunicare (CPESC) invită toți doritorii la o incursiune virtuală cu genericul #Cunoaşte_Europa_în_spaţiulvirtual , care va avea loc în perioada 4 - 9 mai în spațiul online.

Pentru Zilele Europei 2020, au fost pregătite pentru fiecare zi din săptămâna 4 - 9 mai 2020 o selecție de prezentări și conținuturi informaționale cu tematică europeană, o parte din ele create de CPESC în perioada sa de activitate, iar o altă parte pregătite în mod special pentru Zilele Europei 2020. Totodata vor fi expuse video înregistrări complete ale expozițiilor – evenimente, desfășurate anterior în bibliotecă, dedicate UE și CoE cu R. Moldova patrimoniului cultural, etc

 Vă invităm să ne urmăriți pe paginile instituționale de facebook BNRM și CPESC, în care veți găsi resurse și conținuturi informaționale utile, și în același timp interesante, așa precum: “Aflăm istoria și semnificatia Zilei Europei, Drapelul European”, “Ne informăm / recapitulăm care este diferența dintre UE și CoE”, “Facem cunoștință cu resursele și accesul la publicațiile UE și CoE” , “Ne familiarizăm cu Acordul de Asociere (AA) din colecțiile CPESC, BNRM și publicațiile online”, “Aflăm mai multe informații privind Răspunsul European la pandemia COVID-19”, ,,Să cunoaștem Europa prin joacă!”, “Explorăm patrimoniul cultural digital prin Europeana și Biblioteca Națională Digitală MOLDAVICA”, și multe altele.
Fiți conectat online: expoziții virtuale, conținuturi, resurse, publicații și alte “surprize informaționale”, în curând – aici! (pagina facebook #CPESC#BNRMMarketing şi Comunicare Socioculturală - Biblioteca Naţională portalul de bloguri CPESC)

 VEZI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cautare in

Traduceti